به گزارش «نماینده»، سیامک رهپیک ظهر امروز در سخنرانی پیش از خطبههای نماز جمعه مشهد مقدس در جوار بارگاه منور رضوی، اظهار داشت: نماز جمعه، یک نمونه و بخش کوچکی است از حسنات و برکاتی که امام خمینی(ره) در کشور ما و بلکه سایر کشورها احیاء کردند. نماز جمعه نمونهای از یک جامعه اسلامی است که ارکان و پایههای جامعه اسلامی را دائما مقابل چشم ما قرار میدهد.
معاون اجرایی و امور انتخابات شورای نگهبان بیان کرد: حسنه بزرگ امام(ره)، تشکیل حکومت اسلامی بود، درک عمیق ایشان از منابع اسلامی به علاوه بصیرت و بینش قوی در مسائل سیاسی و اجتماعی پایههایی را ایجاد کرد برای تاسیس حکومت اسلامی و استمرار آن.
ره پیک عنوان کرد: در تفکر امام راحل، تاسیس حکومت اسلامی به عنوان مهمترین و عالی ترین هدف انبیا، مبتنی بر چند پایه است. در تفکر ایشان برای تشکیل حکومت اسلامی به سه پایه نیاز داریم که ایشان در جمهوری اسلامی بعد از پیروزی انقلاب اسلامی این چند رکن را ایجاد کردند و به لطف خداوند متعال این پایهها و ارکان تاکنون با قدرت و قوت به حیات خود ادامه داده و انشاءالله پس از این نیز با قدرت بیشتر به حیات خود ادامه میدهد.
وی افزود: نخستین پایه برای حکومت اسلامی، ایده و تفکر اسلامی است. آنچه که در تفکر امام(ره) به عنوان اسلام ناب محمدی(ص) مطرح شد و این تفکر با آنچه که در دنیای دیروز و امروز به عنوان اسلام مطرح شد و تمایز دارد، این تفکر دارای ویژگیهایی است، ایده اسلام در تفکر امام راحل، اسلامی است که دور از خرافه و تنبلی و آنچه که امروز به نام عرفان کاذب است، بود.
معاون اجرایی و امور انتخابات شورای نگهبان خاطرنشان کرد: در تفکر امام(ره)، ایده اسلامی ایدهای است که مبارزه با ظلم و ستم و توجه به عدالت یک موضوع اصلی است، در تفکر امام نگاه اسلامی، نگاهی است که اشرافیگری در آن مردود است.
رهپیک با اشاره به اینکه سلفیها و تکفیریها نیز در تفکر امام خمینی(ره) مردود هستند، بیان کرد: برای تشکیل حکومت اسلامی آنچه که امام راحل با نگاه عمیق برای مردم توضیح دادند، چنین اسلامی است و این اصلیترین رکن تشکیل حکومت اسلامی است.
وی بیان کرد: پایه دوم رهبری دینی است. رهبری دینی، رهبری نیست که تنها علم و آگاهی نسبت به احکام دینی داشته باشد، از نگاه امام (ره) رهبر دینیای که میخواهد مسئولیت جامعه را برعهده بگیرد، علاوه بر عالمبودن باید بصیرت داشته باشد و آشنا به زمان خود و کید دشمنان باشد.
رهپیک افزود: از نگاه امام(ره)، رهبریِ دینی، عالمِ بصیری است که عدالت و شجاعت شرط وی است و از نگاه ایشان، رهبری دینی علاوه بر علم، بصیرت و شجاعت و روحیه مبارزه با ستم و عدالتخواهی، باید مردمی باشد و مورد توجه مردم قرار گیرد.
معاون اجرایی و امور انتخابات شورای نگهبان با اشاره به رکن سوم بیان کرد: رکن سوم حکومت از نگاه امام(ره)، مردم است که از پایههای حکومت اسلامی هستند، مردم در نگاه امام ویژگیهایی دارند که بسیار بارز است. دشمنان جمهوری اسلامی با توجه به این مبانی و پایهها در سی و چند سال بعد از انقلاب اسلامی تلاش کردند تا به طریق مختلف سیاسی، اقتصادی و فرهنگی این مبانی را مخدوش کنند و تحت تاثیر قرار دهند و دائماً کشور ما را تهدید کردند.
وی در ادامه سخنانش اظهار داشت: در حمله آمریکا به دو کشور عراق و افغانستان، میلیونها انسان کشته شدند و جمع زیادی از باقیماندگان آن جنگ، ناقص لخلقه هستند و کسانی هستند که در نسل آنها استفاده از سلاحهای غیرمتعارف جا گرفته است اما کسی پاسخگو نیست.
رهپیک با اشاره به اینکه انقلاب اسلامی چه در زمان رهبری امام راحل و چه در دوره مقام معظم رهبری در مقابل چنین تفکری و سلطهای مقابله کرده است، بیان کرد: تهدیدات گوناگونی صورت میگیرد؛ چهره رهبری اسلامی را در تبلیغات مخدوش میکنند و میخواهند آن را تحت تاثیر قرار دهند و در بحث انتخابات نیز در پی تاثیرگذاری هستند اما به لطف خداوند و به همت دستگاههای مسئول و بصیرت مردم، چنین اتفاقی شکل نمیگیرد.
وی در ادامه با بیان اینکه در رکن و پایه سوم که حضور فعال و ایمانی و وفادارانه مردم در صحنه است نیز دشمنان مشغول هستند، گفت: در انتخابات سال ۸۸ تلاش کردند با طرح یک موضوع غیرواقعی و دروغ این شبهه را القاء کنند تا اعتماد میان مردم و حکومت را مخدوش و هم مردم را از صحنههای بعدی انقلاب به دور کنند، اما با هوشیاری مقام معظم رهبری و بصیرت مردم، آن شبهه سال ۸۸ به یک فرصت برای جمهوری اسلامی تبدیل شد.
معاون اجرایی و امور انتخابات شورای نگهبان خاطرنشان کرد: در جمهوری اسلامی با سازوکارهایی که وجود دارد، امکان تقلب یا تخلف گسترده وجود ندارد. اکنون نیز برخی این زمزمه و شبهات را القاء میکنند؛ یک نکته مهم وجود دارد، دشمن تهدیدات نسبت به مردن مومن را دائم تکرار میکند اما تهدیدی بزرگتر این است که برخی اینگونه القاء میکنند که تهدیدی وجود ندارد و این از تهدیدات مستقیم نسبت به جمهوری اسلامی خطرناکتر است.
وی افزود: تهدیدات وجود دارد و چشمپوشی از آن بهمعنای غفلتکردن از دشمن است. در زمانی که دشمنان به صراحت اعلام میکنند ما شما را تهدید میکنیم، القای "عدم تهدید" یا از سر جهل است و یا از سر غرض؛ همه باید پشت سر مقام معظم رهبری به عنوان فرمانده میدان قرار بگیرند.
رهپیک با اشاره به سخنان روز گذشته وزیر خارجه آمریکا مبنی بر تحت تاثیر قراردادن ایران از طریق شبکههای مجازی، تصریح کرد: مقام معظم رهبری فرمودند نفوذ فرهنگی، مهمتر از نفوذ سیاسی و اقتصادی است. در موضوع انتخابات نیز ما امسال دو انتخابات مهم خبرگان رهبری و مجلس شورای اسلامی را داریم؛ این انتخابات یک فرصت برای تقویت نظام و مشارکت مردمی است و دشمن میخواهد این فرصت را به تهدید تبدیل کند.
وی خاطرنشان کرد: گاهاً اعلام میکنند در این مجالس میتوان افرادی را وارد کرد که منافع ما را تامین کنند؛ مقام معظم رهبری فرمودند باید در تعیین صلاحیتها مطابق با قانون عمل شود و باید منافع نظام منطبق با قانون تامین شود و از ورود افراد فاقد صلاحیت جلوگیری شود.
معاون اجرایی و امور انتخابات شورای نگهبان بیان کرد: گاهی اعلام میشود با شورای نگهبان هماهنگیهایی برای انتخابات انجام دادهایم، اینجا اعلام میکنم دلیلی ندارد شورای نگهبان در چنین زمانی برای انتخابات با کسی هماهنگی کند؛ معیار ما قانون و خط قرمزها است.
وی تصریح کرد: خطوط قرمز مقام معظم رهبری، لازمالرعایت است؛ از جمله این خطوط مسائل مربوط به سال ۸۸ است، ایشان فرمودند کسانی که در این زمینه نقش داشتند مورد اعتماد نیستند، این خطوط باید رعایت شود و شورای نگهبان و نهادهای دیگر باید قانون را رعایت کنند و مردم و علما و نخبگان و کسانی که صاحب نفوذ هستند، باید مردم را به مشارکت و انتخاب اصلح تشویق کنند.
رهپیک تاکید کرد: انتخاب اصلح با مردم است، همه مردم باید مجهز باشند و آماده و آگاه باشند و علما باید وظایف خود را انجام دهند تا انشاءالله در اسفند جاری انتخاباتی برگزار شود و افرادی وارد مجلس شوند که حرکت انقلاب اسلامی را با قوت بیشتر به پیش ببرند.
نظر شما